•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Animirana avantura na četiri točka 'Automobili 3' premijerno 11. juna

Premijera animirane avanture koja nam stiže iz studija Dizni/Pixar "AUTOMOBILI 3" (Cars 3) će biti održana 11. juna u 18 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Nabavite karte na vreme, pozovite drugare i dođite u nedelju 11.06. da se ludo zabavimo, fotografišemo sa omiljenim animiranim junacima i družimo sa autorskom i glumačkom ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma!

Treći nastavak filmske priče o omiljenim automobilima predstavlja nam novu generaciju super brzih trkača, pa će legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

"Automobili 3" u našim bioskopima prikazivaće se u 2D i 3D verziji, sinhronizovano na srpski jezik. Reditelj sinhronizacije je Gorčin Stojanović a glasove su pozajmili jedni od naših najboljih glumaca: Dragan Mićanović, Borka Tomović, Dragan Vujić, Boda Ninković, Boris Milivojević, Dejan Dedić, Nataša Marković, Srđan Timarov, Mladen Andrejević, Marko Marković, Dana Todorović, Aca Stojanović, Nada Blam, Miki Krstović, Jelena Stupljanin, Feđa Stojanović, Nenad Ćirić i ostali, a čuveni automobilista Dušan Borković takođe je učestvovao u ovom projektu.

Od 15. juna film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...