•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Animirani film 'Pesma mora' premijerno na Festu 28. februara

Na ovogodišnjem Festu će premijerno biti prikazan animirani film "PESMA MORA" (SONG OF THE SEA) 28. februara u 14.30 časova u Domu omladine Beograda.

Film "PESMA MORA" nominovan je za Oskara 2015. godine u kategoriji za najbolji animirani film, a priča koju prati je bazirana na irskom folkloru i legendama.

Posle premijernog prikazivanja na Festu, na redovnim repertoarima bioskopa naći će se od 31. marta.

"PESMA MORA" govori o dečaku Benu i njegovoj mlađoj sestri Sirši – poslednjem detetu foki – koji će se upustiti u fantastično putovanje do kuće preko mora, kroz zaboravljeni svet irskih legendi i magije, sveta kome je potrebno da Sirša pronađe svoj glas i otpeva „Pesmu mora" kako bi spasila vilinski svet od zaborava.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila