•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Animirani film 'Zootopia' je pobednik američkog box officea proteklog vikenda

Novi animirani film je postavio novi rekord kada je reč od premijerama Disneyjevih crtića zaradivši 73,7 miliona dolara, čime je nadmašio i animirani film "Frozen". Zarada od prodaje ulaznica u bioskopima je bila i više nego dovoljna za ubedljivu pobedu.

Na drugom mestu je film "London Has Fallen", akcioni triler koji je zaradio 21,7 miliona dolara. Film "Deadpool" je bio tri nedelje na vrhu, a sada je na trećem mestu sa zarađenih 16,4 miliona dolara.

Film "Whiskey Tango Foxtrot" je osigurao četvrto mesto sa zaradom koja iznosi 7,6 miliona dolara, dok je film "Gods Of Egypt" peti sa 6 miliona dolara.

Deset najgledanijih filmova u SAD i Kanadi proteklog vikenda (zarada u milionima dolara):

1. Zootopia 73,7
2. London Has Fallen 21,7
3. Deadpool 16,4
4. Whiskey Tango Foxtrot 7,6
5. Gods Of Egypt 5
6. Risen 3,9
7. Kung Fu Panda 3 3,5
8. The Revenant 3,3
9. Eddie The Eagle 3,1
10. The Witch 2,4

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu