•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anna (2021) – nova distopijska serija stiže na Pickbox NOW

Premijera nove distopijske triler serije Ana (2021) čeka vas od 22. novembra na Pickbox NOW! Ova italijanska naučno-fantastična serija snimljena je po istoimenom romanu Nikoloa Amanitija iz 2015. godine, a on je ujedno i reditelj serije. Njegov roman izašao je pre 6 godina, ali zapravo je tek nedavno postao izrazito popularan zbog distopijske radnje koja je smeštena u post-apokaliptični svet u kojem žive samo deca, dok su svi odrasli umrli od misterioznog virusa.

POSTAPOKALIPTIČNA SICILIJA

Priča prati mladu devojku, 13-godišnju Anu (Đulija Dragoto) koja kreće u potragu za svojim mlađim bratom Astorom na postapokaliptičnoj Siciliji, gde su zbog virusa pre četiri godine umrli svi odrasli. Njena se potraga odvija među spaljenim poljima i tajanstvenim šumama, ruševinama trgovačkih centara i napuštenih gradova, u velikim pustim prostorima Sicilije.

Snimanje se odvijalo širom Italije, a producenti ističu kako bi se Anna mogla smatrati savremenom bajkom jer je smeštena u postapokaliptični svemir u kojem se od dece traži da obnove "novi svet".

KAKO ZAMISLITI BUDUĆNOST NAKON APOKALIPSE?

Nakon što je napisao roman, romanopisac i reditelj serije Amaniti rekao je kako je godinama razmišljao o ovoj priči, pa je hteo da se usredsredi na Anu kao glavnu protagonistkinju kako bi uronio u ovu priču o mladoj ženi koja se našla u novom, napuštenom i zapuštenom svetu. Kako se s time suočava, kako zamišlja budućnost i kako prelazi granice novog, čudnog, načina postojanja?

Nezavisno od očite analogije koju treba napraviti s trenutnim pandemijskim stanjem u kojem živimo, vrednost "Ane" leži u odnosu između odraslih i dece, posebno danas kada živimo u vremenu gde je prirodan prelaz iz detinjstva u odraslo doba složeniji nego što je bio ikad pre.

Intrigantna, razigrana, a u isto vreme zastrašujuća, nova distopijska serija Anna oduševiće sve gledaoce i držati ih prikovanim za ekrane.

Premijeru nove italijanske distopijske serije gledajte samo na Pickbox NOW od 22. novembra!

Podeli:



Preporucujemo