•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anna Faris neće snimati „Scary Movie 5“?

Publika je otkrila talenat mlade glumice Anna-e Faris, kada je igrala Cindy Cambell u prvom filmu „Scary Movie“ 2000. godine, a tokom narednih 6 godina glumica je pomogla da ova franšiza postane kultna. Prošlo je gotovo 6 godina od filma „Scary Movie 4“ i kako je Dimension Films najavio da radi na petom nastavku u nizu sa rediteljem Malcolm-om Lee-jem, stiže i vest da se Faris-ova neće pojaviti u tom filmu. Glumica priznaje da ne misli da je deo tog projekta i nema informacija o njemu. Sigurno je da će njeni fanovi biti razočarani, a 11. januar 2013. godine je dan kada će „Scary Movie 5“ imati premijeru.

Podeli:



Preporucujemo