•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anna Kendrick

Anna Kendrick je američka glumica, rođena 9. avgusta 1985. godine u Portlandu.

Ana Kendrik trenutno snima Dilan Kidov „Get a Job“, komediju u kojoj glumi uz Brajana Kranstona. Nedavno je glumila u hvaljenoj i višestruko nominovanoj drama-komediji „50/50“ sa Setom Roganom i Džozefom Gordonom-Levitom. Brojni projekti koji je čekaju uključuju i sinhronizaciju za animirani film „ParaNorman“ i glavnu ulogu u apokaliptičnoj komediji „Rapturepalooza“. Glumi u romantičnoj komediji „What to Expect When You're Expecting“, a nedavno je dovršila snimanje Robert Redfordovog „The Company You Keep“ i filma „Pitch Perfect“ za „Univerzal“. Za ulogu u hvaljenom „Up in the Air“ Džejsona Ritmana Kendrikova je nominovana za najbolju sporednu glumicu, a istu nagradu joj je dodelio „The National Board of Review“.

Gledali smo je i u filmovima „Scott Pilgrim vs. the World“, „Twilight“, „Eclipse“, „Breaking Dawn Part 1“ i „Rocket Science“. Pozorišna veteranka je započela karijeru kao Dina Lord 1997. u brodvejskom mjuziklu „High Society“ i osvojila nominaciju za Tonija. Sa 12 godina je postala druga najmlađa glumica nominovana za Tonija u istoriji. Pozorišne uloge uključuju „A Little Night Music“, s Džeremijem Ajronsom.

Filmografija:
2013 Drinking Buddies (post-production)
2013 Get a Job (completed)
2012 Rapturepalooza (completed)
2012 Pitch Perfect
2012 Ben Folds Five: Do It Anyway (video short)
2012 End of Watch
2012 The Company You Keep
2012 ParaNorman
2012 Family Guy (TV series)
2012 What to Expect When You're Expecting
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011 50/50
2010 Scott Pilgrim vs. the World
2010 The Twilight Saga: Eclipse
2009 The Twilight Saga: New Moon
2009/I Up in the Air
2009 The Marc Pease Experience
2009 Fear Itself (TV series)
2009 Elsewhere
2008/I Twilight
2007 Viva Laughlin (TV series)
2007 Rocket Science
2003 Camp
2003 The Mayor (TV movie)

Podeli:



Preporucujemo

MONODRAMA TIHOMIRA STANIĆA ,,DETINJARIJE” I PRVA NEDELJA...
Konkurs za prijavu filmova na 18. Festival srpskog filma...
Umetnicko slikanje sa ljubimcima na terasi CineStara u...