•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anne Hathaway preterala s mršavljenjem!

Glumicu Anne Hathaway, koja je za film "Les Miserables" drastično izgubila kilograme, mnogi su kritikovali jer je u tome itekako preterala. Zbog toga se čak zabrinuo i sam reditelj filma Tom Hooper.

- Iskreno, preterala je i otišla u potpunu krajnost. Pokušao sam je odgovoriti od toga - kazao je Hooper o glumici koja je htela što verodostojnije utelotvoriti bolešljivu Fantine u najnovijem filmskoj realizaciji klasika Victora Hugoa.

- Tomu se nije svidelo šta radim, ali mu je bilo jasno zašto to radim. U suštini, nikome se nije dopalo to što radim. Do kraja snimanja, ekipa sa seta me grlila i reagovali su poprilično emocionalno jer sam delovala jako krhko - ispričala je glumica i napomenula kako ne žali zbog toga što je ugrozila svoje tijelo i otišla u samu krajnost.

- Vidim šta su za svoje uloge spremne učini Meryl Streep, Cate Blanchett i Kate Winslet, pa i ja to želim. Kako nisam talentovana poput njih, ono što mi preostaje je truditi se - zaključila je Anne.

Website:mojtv.hr
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...