•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anne Hathaway će igrati glavnu ulogu u filmu "Lockdown" koji govori o pandemiji koronavirusa

Pandemija koronavirusa još nije završena niti joj se nazire kraj, a Hollywood već planira da je prikaže na velikom ekranu. Naime, u planu je snimanje filma "Lockdown" u kojem će Anne Hathaway igrati glavnu ulogu.

Harper's Bazaar piše da je reč o kombinaciji romantične komedije i krimića, koju će režirati Doug Liman, autor popularnih filmova kao što su "Gospodin i gospođa Smith" i "Bourneov identitet".

Film će se navodno početi da snima već krajem ovog meseca u Londonu, a vrlo je moguće da će i zvezda serije "Peaky Blinders", Cillian Murphy, igrati jednu od glavnih uloga.

Vest nije dočekana s odobravanjem na Twitteru gde su brojni korisnici negodovali zbog najave filma.

S obzirom na to da su SAD pretrpele više od šest miliona slučajeva zaraze koronavirusom i više od 190.000 preminulih i snažnu ekonomsku recesiju, mnogi su mišljenja da je prerano ili krajnje neprimereno da se pandemija pretvara u romantičnu komediju.

Datum izlaska filma i njegova priča još nisu poznati.

Podeli:



Preporucujemo