•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Antonio Banderas će glumiti Pikasa

Španski glumac Antonio Banderas će glumiti Pabla Pikasa u drugoj sezoni američke televizijske serije "Genius" koja će se baviti životom slavnog španskog umetnika, rodom iz Malage kao i Banderas.

"Glumiću Pikasa u drugoj sezoni serije koja će biti emitovana na američkim televizijskim kanalima Fox i National Geographic", izjavio je Banderas u kratkoj izjavi Frans presu.

Prva sezona serije "Genius" bila je posvećena naučniku Albertu Ajnšatajnu.
Banderas (57) se nalazi u francuskom gradu Dovil na festivalu američkog filma.
Glumac je počeo karijeru tokom 80-ih godina u Španiji. Sa 19 godina je postao glumac Španskog nacionalnog pozorišta. Istakao se glumeći u holivudskim filmovima kao što su "Atentatori", "Intervju s vampirom", "Desperado", "Filadelfija" i "Maska Zoroa".

Banderas, koji se od glumice Melani Grifit razveo 2014. godine, upravlja španskom kompanijom Puig koja se bavi modom i parfemima, i ima vlastitu liniju parfema.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....