•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anđelina Džoli planira kraj filmske karijere

Andželina Žoli je nedavno boravila u Siriji gde je kazala da joj humanitarni rad oduzima sve više vremena, ali i da je mnogo više ispunjava od glume kao i da će najverovatnije uskoro i odustati od svoje filmske karijere.

"Mislim da ću odustati od glume kad deca uđu u tinejdžerske godine, jer će biti toliko toga oko čega ću morati da se brinem, i u kući i izvan nje. Ipak, uživala sam dok sam glumila. Snimiću još neke filmove, ali zatim ću se posvetiti deci i svom humanitarnom radu.

Ovo je jedna od najlepših profesija u kojoj se možete naći. Ali ukoliko bi sutra to sve nestalo, bila bih srećna što provodim vreme u kući sa decom", ispričala je glumica za jednu francusku televiziju.

Ona je još dodala i to da se nada da će provoditi više vremena kao specijalni izaslanik Ujedinjenih nacija.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila