•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ashton Kutcher završio u bolnici zbog dijete za film "jOBS"

Američki glumac Ashton Kutcher je otkrio da je zbog dijete, kojoj je bio podvrgnut za potrebe snimanja filma "jOBS", jednom prilikom morao hitno biti prebačen u bolnicu. Kutcher u ovom filmu glumi lik osnivača Applea Stevea Jobsa.

Kako piše BreakingNews, Kutcher je govorio o izazovima svoje nove uloge i zdravstvenim problemima koje je ona izazvala.

"Kao prvo, dijeta sačinjena od voća može dovesti do ozbiljnih problema. Hitno sam prebačen u bolnicu dva dana pre početka snimanja filma. Imao sam velike bolove. Moj pankreas je bio uništen. Kada se sve uzme u obzir, bilo je zaista strašno", kazao je Kutcher.

O svojim sličnostima sa Jobsom, Kutcher je rekao: "Obojica samo jako zainteresovani za tehniku. On je čovek koji je pao na dno, ali koji se i vratio. Mislim da svi možemo pronaći neke sličnosti sa tim, jer pre ili kasnije svako od nas se tokom života nađe na dnu. Treba imati hrabrosti i ponovo se uzdići. Mislim da nam je to još jedna zajednička karakteristika."

Film "jOBS" se fokusira na Stevea Jobsa od 1971. do 2000. godine, a u bioskopima će biti prikazan 19. aprila ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...