•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Assassin’s Creed film će biti jedan od najdužih filmova po igrama ikada

Filmovi snimljeni na temelju videoigara tipično nisu preterano dugi, ali barem su relativno kratki. Nadolazeći Assassin’s Creed film je iznimka barem po dužini.

Ove godine nećemo dobiti novu Assassin’s Creed igru, ali zato je tu Assassin’s Creed film koji stiže u bioskope u decembru da popuni prazninu. I popuniće je trajanjem od čak dva sata i 20 minuta. Sudeći prema objavi na Empire Cinemas, film će trajati 140 minuta bez trailera i reklama.

Službeni opis filma glasi:
Kroz revolucionarnu tehnologiju koja otključava genetska sećanja, Callum Lynch (Michael Fassbender) iskusiće avanture svog pretka Aquilara u 15. veku u Španiji. Callum otkriva kako mu podreklo seže do misterioznog tajnog društva Assassina i nagomila ogromno znanje i veštine kako bi se borio protiv opsesivne i moćne organizacije Templara u sadašnjosti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...