•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Assassin’s Creed film na bollywoodski način

Dok Ubisoft vodi pregovore o adaptaciji Assassin's Creed franšize na velike ekrane, čini se kako ih je indijska filmska industrija preduhitrila. Naime, na YouTubeu su se pojavili delovi Bollywoodskog filma koji je sasvim očigledno pokupio sve bitne elemente iz Ubisoftovog serijala - od poznatog dizajna lika i njegove odeće do karakterističnih gameplay poteza koje će prepoznati svi koji su igrali Assassins's Creed. Doduše, za razliku od same igre radnja ovog filma se kompletno dešava u sadašnjosti.

Reč je ipak o Bollywoodu, pa su tu nezaobilani neki bollywoodski elementi - muzika, pevanje, igranje i sl. Verovatno će uz ovaj film izaći i adekvatan soundtrack.

Pravi ljubitelji ovog serijala a i svi ostali mogu pogledati trejlere da bi se nasmejali:

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...