•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru - kostimirani junaci, digitalne slikovnice i pokloni

Svi fanovi najčuvenijih Gala na svetu, kao i oni koji će to tek postati, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u posebnom vikendu posvećenom Asteriksu i Obeliksu! U subotu i nedelju 4. i 5. februara u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG), održava se “Porodični vikend Asteriks i Obeliks” koji će uz projekcije najnovijeg filma “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” u distribuciji Blitz Filma i uz podršku Francuskog instituta, posetiocima doneti i brojne poklone Čarobne knjige i Decathlona, kao i predstavljanje zanimljivih slikovnica kako u papirnom izdanju, tako i digitalnih koje će biti izložene u holu bioskopa. Posebna atrakcija biće pravi Asteriks, Obeliks i druid Aspiriniks u kosplej kostimima sa kojima će publika moći da se fotografiše. Kostimirani likovi očekuju publiku u subotu u CineStaru Beograd, a u nedelju u CineStaru Novi Sad. Oba dana u svim bioskopima deca će imati priliku da crtaju likove iz filma dok posetioce u Beogradu i Novom Sadu kao i svakog vikenda od 11 do 13 sati očekuje i facepainting.

Najnovija avanturistička porodična komedija o slavnim Galima donosi priču u kojoj je kineska carica zatvorena nakon državnog udara koji je podstakao izdajnički princ.Uz pomoć feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom poznatom magičnom napitku. Ova dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. Tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali, Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu. Reditelj filma je Gijom Kane, uloge tumače: Vensan Kasel, Marion Kotijar, Melani Tijeri, a posebnu ulogu dobio je čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović!

Asteriks je jedna od retkih blokbaster francuskih franšiza sa zaradom sa blagajni od preko 450 miliona dolara. Zanimljivo je da je Gijom Kane u ovom filmu u trostrukoj ulozi, kao reditelj, koscenarista i glumac koji tumači ulogu Asteriksa. Kane je izjavio da je u početku hteo da glumi Cezara, ali je posle potrage za Asteriksom cela ekipa ukazala na to da je upravo on najbolje rešenje. Ulogu Obeliksa je dobio Žil Leluš (Žerar Depardje je bio sinonim za tu ulogu u ranijim filmovima). Leluš je morao da se ugoji između 15 i 20 kilograma da bi odgovarao gabaritima Obeliksa i zaista je postao čuveni krupni Gal.

Više detalja o događaju i terminima kada se može pogledati film “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” može se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/porodicni-vikend-asteriks-i-obeliks i na CineStar Srbija društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Materijal: Blitz Film

Podeli:



Preporucujemo