•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Atomski zdesna' premijerno 1. aprila

Crnogorsko - srpski film 'Atomski zdesna', premijerno će biti prikazan 1. aprila u Crnoj Gori, iako još nije poznato u kom gradu, otkrio je producent Ivan Đurović.

Nakon premijere u Crnoj Gori, novi projekat čuvenog reditelja Srđana Dragojevića biće prikazan i u Srbiji, a do tada na Facebook stranici filma publika može pogledati trejler.

Radnja filma odvija se na hrvatskom primorju, iako su sve scene snimane u Ulcinju, a prikazuje trgovce “time sharingom” koji ovu kontroverznu uslugu pokušavaju da prodaju naivnim turistima.

U “Atomski zdesna”, pored pomenutih crnogorskih glumaca igraju i Srđan Todorović, Mira Banjac, Branko Đurić, Zoran Cvijanović, Hristina Popović, Goran Navojec i mnogi drugi.

Film je sniman u koprodukciji Deliriuma, Artikulacije i RTCG, uz pomoć Ministarstva kulture Crne Gore.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...