•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Autor 'True Detectivea' otkrio nove detalje o drugoj sezoni

Nic Pizzolatto obradovao je fanove 'True Detectivea' detaljima o novoj sezoni.

Rekao je će druga sezona imati tri glavna lika. "Svi likovi su novi i duboko sam zaljubljen u svakoga od njih. Razradili smo sezonu s nekoliko scenarija i sledeći mesec ozbiljno ćemo početi s castingom", kazao je Pizzolatto.

Louisiana je bila mesto radnje prve sezone, u kojoj su glavne uloge imali Matthew McConaughey i Woody Harrelson, a radnja druge sezone smeštena je u Kaliforniju: "Ne u Los Angelesu, nego u jednom od manje poznatih mesta u Kaliforniji. Pokušaćemo prikazati određenu psiho-atmosferu i ambijent tog mesta, kao što smo to napravili u prvoj sezoni".

Serija zadržava svoj format pa će u novoj sezoni biti predstavljen novi samostalni slučaj, ali i potpuno nova glumačka ekipa, prenosi Hollywood Reporter.

Pizzolatto je od početka bio svestan da će McConaugheyja i Harrelsona dobiti samo na jednu sezonu. "Odmah smo znali da ih nećemo opet koristiti. Ljudi s aktivnim filmskim karijerama ne žele se vratiti na pet-šest godina", rekao je.

Nedavno smo saznali da se u seriji, uprkos glasinama, neće pojaviti Jessica Chastain, a Brad Pitt je jedna od holivudskih faca koji s producentima navodno pregovara o ulozi u novoj sezoni.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...