•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Autor serije 'The Walking Dead': Negan je trebao da umre odavno, ali sam se zaljubio u njega

Dugo čekanje gledalaca da saznaju sudbinu jednog nesrećnog člana glumačke ekipe serije "The Walking Dead" bliži se kraju, što znači da će se konačno saznati koga je Dean Morgan u ulozi Negana ubio. Premijera sedme sezone počinje 23. oktobra u SAD-u.

Nakon premijere sedme sezone, Negan će postati ubica nekog od omiljenih likova što će nepovratno promeniti pravac jedne od najpopularnijih serija na televiziji. Sam dolazak Negana u show je velika stvar.

Fanovi koji su pročitali stripove "The Walking Dead" znaju koliko je Neganovo prisustvo uticalo na serije. Predstavio se tako što je ubio člana Rickove grupe koji je u seriji od samog početka i time je lider Saviorsa postao sila na koju treba računati u daljem razvoju priče. To je bilo iznenađenje jer se pretpostavljalo da je Negan doveden u ulozi antagoniste, onog koji se razlikuje od Guvernera u tome da pravi velike i krvave debije i potom pogoršava situaciju za grupu preživelih.

Pretpostavljalo se da će, poput Guvernera, zlikovac biti izložen nekoj velikoj borbi koja će uzdrmati seriju još jednom. A kako je rekao kreator serije Robert Kirkman, to je bio i inicijalni plan za Negana.

"Negan je trebao umreti na kraju epizode 'Something to Fear?. U knjizi je trebao biti u četiri ili pet poglavlja, ali previše sam zavoleo tog lika. Njegova priča se trebala završiti kada je Maggie preuzela Hilltop. Rick je trebao predati Neganovu glavu Maggie", rekao je Kirkman.

Za razliku od drugih zlikovaca koji su proparadirali serijom, Negan i njegova voljena Lucille će se zadržati poprilično dugo i doneti nove uzbudljive i neočekivane epizode u sedmoj sezoni omiljene serije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...