•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Avengers 4 dobija pojačanje u liku starije Cassie Lang

Starija verzija Ant-Manove kćeri, Cassie Lang, biće u Avengers 4. Sve oči su sada na Marvel Cinematic Universe-u. Marvel Studios je samo nekoliko dana daleko od svetske premijere Avengers: Infinity War, a potom još samo nekoliko od svog globalnog izdanja. Obožavaoci znaju da će u filmu videti Thanosa kako konačno dolazi da muči svakog heroja u MCU-u. Međutim, režiseri Joe i Anthoni Russo traže od svakoga da izbegnu da pokvare zaplet filma po svaku cenu, što samo doprinosi neizvesnosti Avengersa 4.

Zahvaljujući postavljanju fotografija, jasno je da Avengers 4 neće biti strukturiran kao prosečni MCU film. Izgleda kao da se bavi putovanjima kroz vreme ili u alternativnim dimenzijama. Sada ima malo raspoređivanja uloga koje bi trebalo da dodaju još više dokaza kako bi podržale jednu ili drugu teoriju.

Hashtag Show izveštava da se Emma Fuhrmann pridružila ekipi Avengers 4 i da igra Cassie Lang. Fuhrmann je i dalje novi talenat u Holivudu, ali se pojavila u Blended alongside sa Drew Barrymore i Adamom Sandler-om 2014. Njeno igranje u filmu je i dalje su samo glasine, iako su THS-ovi izvori potvrdili njenu ulogu nakon što se pojavila na IMDb-u. Međutim, neki dodatni dokazi mogli su da se nađu na društvenim medijima Fuhrman-a, u kojima deli puno Marvelovih promo-ova i sliku sa flašom na kojoj je logotip Avengers-a.

Zanimljivo je da je Abby Ryder Fortson već igrala Cassie Lang u Ant-Man-u, i da će to ponovo učiniti ovog leta u Ant-Man & The Vasp. Uprkos tome što je već imala dva pojavljivanja, Fortson ima samo 10 godina. Fuhrmann s druge strane ima 16 (ona će imati 17 kada se Avengers 4 pojavi), pa je to značajan jaz. Razlika u godinama ukazuje na to da se ili Ant-Man 2 odvija nekoliko godina pre Avengers 4 ili je to vreme/dimenzionalno putovanje je uključeno.

Ako se Avengers 4 završi sa Fuhrmann-om preuzimanjem ove uloge, moglo bi dalje da se pokaže i gde se MCU kreće. Bila je član Young Avengersa nakon smrti Skota i ima sposobnosti menjanja veličine kao i on. Postojale su prethodne špekulacije da Avengers 4 može da predstavi i Wiccan i Speed, koji su takođe članovi Young Avengersa. Ne samo njih, već je i Ryan Coogler razmatran o korištenju Patriota u Black Panther-u, tako da bi ovaj tim vrlo dobro mogao da bude deo budućnosti MCU-a.

Furhmanova uloga kao Cassie Lang dodala je još jedan obrt u Avengersima 4, a za koju verovatno nećemo znati odgovor uskoro. Kada se Infinity War pojavi i fokus velike slike se prebaci na ono što sledi, možda ćemo dobiti više informacija o tome šta Avengers 4 sadrži i kako Cassie Lang utiče na to.

Autor teksta: Bojan Kocić

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...