•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Azbuka našeg života - od 03. decembra svakog petka na Superstar TV

„Azbuka našeg života“ je savremena dramska igrana serija nastala prema motivima popularnih romana „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“, književnice Mirjane Bobić Mojsilović.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške i tragikomične priče je urbana beogradska porodica i bračni par Popović. Iza Vesne i Uroša je dvadeset i pet godina zajedničkog života, u koji su, iz mladalačke zanesenosti i strasti, ušli nošeni studentskom ljubavlju, željni boljeg sutra i uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca. Ipak, četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se deca školuju u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada. Vesna i Uroš tada shvataju da su u borbi za materijalno – izgubili sebe. Takvi, poraženi i posramljeni, bežeći od realnosti, tumaraju kroz ljubavne avanture, prevare, laži, samoću, grižu savesti i krizu sopstvenih identiteta.

Priča prati paralelno žensku i mušku stranu. Kroz dinamičnu radnju, česte flešbekove, koji nam dočaravaju drugačiju, onu prošlu dimenziju njihove životne priče, zatim kroz voice-over naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima glavnih likova, serija nam donosi iskrenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta. Ispričano kroz sudbinu jednog bračnog para, ovo je zapravo priča o svima nama, o modernim porodicama, o epidemiji razvoda, o usamljenosti savremenog čoveka. „Azbuka našeg života“ je priča o ljubavi, o promašenim životima, o razočaranju, o otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar delić proćerdane sreće.

Uloge tumače:
Aleksandra Janković, Jadran Malkovich, Miona Marković, Đorđe Mišina, Isidora Simijonović, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić

Podeli:



Preporucujemo