•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ašton Kučer i Riz Viterspun u novom filmu

Netfliks je pre nekoliko dana objavio trejler za film „Tvoje mesto ili moje”, koji je u jednom trenutku sakupio 3,5 miliona pregleda, u kojem glavne uloge tumače Ešton Kučer i Riz Viterspun.

Film je napisala i režirala Alin Broš Mekena, poznata po drugim komedijama poput "Đavo nosi Pradu", "27 haljina" i "Luda bivša devojka".

Radnja u ovoj romantičnoj komediji počinje tako što glavni glumci Debi i Piter, koje tumače Ris Viterspun i Ešton Kučer, odlučuju da na neko vreme promene dom dok ne shvate šta žele u svojim vezama.

Pored gore navedene glumačke ekipe, Tvoje mesto ili moje takođe igraju Džesi Vilijams, Zoi Čao, Stiv Zan, Rejčel Blum, Širi Eplbi, Vesli Kimel, Grifin Metjuz i Vela Lovel. Ostaje da se vidi šta budućnost nosi za Pitera i Debi, ali gledaoci mogu da saznaju kada „Tvoje mesto ili moje” stigne na Netfliks 10. februara.

Podeli:



Preporucujemo