•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BOŽIĆ ZA PAMĆENJE NA PICKBOX TV-u!

Pripreme za Božić počinju! Budite uz televizijski kanal Pickbox TV i radujte se svakog dana uz bogat božićni program! Božićni filmovi počinju u sredu, 1. decembra, a prikazivaće se sve do nedelje, 9. januara 2022! Da, biće to šest božićnih nedelja, jer na Pickbox TV-u je najbolja božićna atmosfera.

Izdvajamo samo neke od božićnih filmova koji će se prikazivati na kanalu Pickbox TV. Neka vas povede božićni duh - uživajte s porodicom i gledajte najbolje filmove.

NEKA SVAKI DAN BUDE BOŽIĆ

Božić zauvek (Forever Christmas) se vrti oko radoholičarke Sofi koja radi kao producent rijalitija. Kad počne da radi na prazničnoj emisiji o Vilu, zgodnom tipu koji slavi Božić svakog dana u godini, ona se zaljubljuje u tog tajanstvenog i neverovatnog čoveka i ponovo budi svoju davno izgubljenu veru u Božić.

U zanimljivom prazičnom filmu 12 dana davanja (12 Days of Giving) muškarac po imenu Bakster osvaja nagradu od 50.000 dolara kojom odlučuje da unapred plati poklone za Božić nepoznatima i to pod pseudonimom Vilenjak Laki. Šta će sve zbog toga doživeti i kako će razveseliti meštane malog gradića pogledajte u ovom božićnom filmu!

TOPLE PORODIČNE PRIČE SU NAJTOPLIJE ZA BOŽIĆ

Neobičan božićni film Deka za Božić (A Grandpa for Christmas) vrti se oko Berta O'Rajlija koji, posle dugogodišnje karijere pevača i plesača u šoubiznisu, najzad ide u penziju. Tek što počne da planira prodaju kuće i preseljenje u dom, iznenada postaje deda devetogodišnjoj unuci Beki koju do tada nije upoznao.

Božić u Vašingtonu (Christmas in Washington) je predivan film o dekoraterki Emili Barns koja dobije životnu priliku da za praznike dekoriše belmarijsku ambasadu. Novi ambasador Magnus Anderson, pak, nema vremena za praznike. Emili pokazuje Magnusu koliko Božić može da bude čaroban, a uskoro će leteti iskre...

U dirljivom porodičnom filmu 12 psećih dana do Božića (12 Dog Days Till Christmas) problematični tinejdžer dobija zadatak da radi u skloništu za spašavanje životinja u sklopu svog društveno korisnog rada. Prisiljen je da prihvati praznični duh kada ga angažuju da pomogne da se pre Božića nađe dom za dvanaest neželjenih pasa.

Na Pickbox TV-u je najtoplija božićna atmosfera. Radujte se svakog dana uz božićni program i proživite divne filmske trenutke u toplini svog doma!

Podeli:



Preporucujemo