•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Boys (1995)

Miami je poznat u Americi kao glavni centar za distribuciju droge. Marcus Burnett i Mike Lowrey su dva policajca iz Odeljenja za narkotike kojima je poveren nemoguć zadatak. Naime, neko je počistio 100 miliona dolara vredan heroin iz policijskog skladišta i policija ima 72 sata da reši slučaj, u suprotnom će ga osramoćena morati predati federalnim vlastima. Nekada najveći uspeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u pretnju ukidanja Odeljenja za narkotike u Mijamiju.

Jedini trag je prelepa Julie Mott, slučajni svedeok, koja zbog toga postaje metom opakog evropskog narkodilera Foucheta. Marcus i Mike ju moraju čuvati, ali se ispostavlja da to nije nimalo lako - svedokinja im svojom oštrom naravi pravi veće probleme od kriminalaca.

Odlična akcija uz dosta komičnih scena učinila su ovaj film dosta popularnim kod publike. Snimljen je kasnije i nastavak koji je imao manje uspeha.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:1995
Reziser:Michael Bay
Scenario:George Gallo, Michael Barrie
Uloge:Will Smith, Martin Lawrence, Lisa Boyle
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 3 nominacija
Studio:Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/BadBoysMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...