•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Boys For Life izlazi januara 2020. godine

S obzirom na to koliko su prva dva Bad Boys filma bila velika, nije iznenađenje da stiže još jedan nastavak. Prošlo je više od 20 godina od početka franšize i pokrenula karijeru Will Smith-a kao zvezde akcionih filmova. Uparivanje njega i Martina Lawrence-a odmah se pokazalo obećavajućim, ali nije bilo lako da se grupa okupi ponovo tokom godina.

Bad Boys 3 je prvobitno zakazan za pojavljivanje u bioskopima početkom 2017. godine, kada je Joe Carnahan želeo da ga režira. Carnahan je na kraju napustio projekat, što je rezultiralo u potpunom gubitku datuma pojavljivanja filma. Ali, sada kada je Sony Pictures unajmio novi Bad Boys 3 rediteljski duo, pojavila se nada da će film početi sa snimanjem kasnije ove godine.

Sony Pictures je sada najavio Bad Boys For Life za 17. januar 2020. Ako film uspe da uđe u produkciju 2018 ili barem početkom 2019. godine, onda bi mogao da bude završen do datuma za koji je najavljen.

Iako je to definitivno dobra vest da Bad Boys 3 konačno ima datum objavljivanja, vremenski period nije baš dobar. Januar se prvenstveno posmatra kao deponija za filmove. Ipak, objavljivanje u tom vremenskom okviru omogućava studijima da objavljuju filmove manjeg budžeta pa je time i konkurencija slabija, te je još prerano da se datum otpiše kao loš znak.

Do sada, Bad Boys For Life je najveći film koji će se pojaviti u bioskopima u januaru 2020. godine. Biće više projekata koji popunjavaju raspored, očigledno, ali ustvari mogu biti filmovi koji dolaze pre 2020. godine koji će se se pokazati kao najveća konkurencija. Star Wars: Episode IX i nastavak Jumanji: Welcome to the Jungle oba objavljena u decembru 2019. Ako oba postignu nešto poput svojih prethodnika, onda će oni sigurno imati puno preostale snage na blagajnama bioskopa i u januaru 2020. godine.

Bez obzira na datum izdavanja, ono što Bad Boys For Life stvarno drži će biti glavni faktor u određivanju da li će se ljudi pojaviti u bioskopima. Detalji o priči su konačno počeli da se pojavljuju, a sa nekoliko velikih uloga koje su ostavljene da se odglume, franšiza bi mogla imati koristi od uzimanja još nekoliko značajnih zvezda. Film ima trenutno prijavljen budžet od 100 miliona dolara, ali ipak moraće da izazove puno uzbuđenja kod publike kako bi se potvrdio i još novi nastavak, nekada davno planirani i Bad Boys 4.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu