•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Education (La mala educacion) (2004)

Loše vaspitanje (šp. La mala educacion) je španski film iz 2004. godine. Film je režirao Pedro Almodovar, koji je napisao i scenario za film. Film je premijerno prikazan u Španiji, 19. marta 2004. Film je prikazan na otvaranju Kanskog festivala 2004, i prvi je španski film kome je ukazana ta čast.

Film prati Enrikea, mladog filmskog režisera koji živi u Madridu. Dok smišlja scenario za svoj novi film, u posetu mu dolazi mladić koji se predstavlja kao Ignasio, njegov drugar iz detinjstva i prva ljubav. Ignasio sa sobom donosi i kratku priču o vremenu koje su njih dvojica proveli u katoličkoj školi i zlostavljanju od strane oca Manola. Sve više sumnjajući u identitet mladića koji se predstavlja kao Ignasio, Enrike odlazi u Galiciju kod njegove majke, od koje saznaje da je Ignasio mrtav već četiri godine, a da je mladić koji je došao kod njega njegov mlađi brat, Huan.

Žanr:drama, misterija
Godina:2004
Reziser:Pedro Almodóvar
Scenario:Pedro Almodóvar
Uloge: Gael García Bernal, Fele Martínez, Javier Cámara
Uzrast:NC-17
Award:12 osvojenih
Studio:Canal+ España
Zemlja:Spain
Jezik:Španski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...