•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Moon (1996)

Bad Moon je američki horor film iz 1996. godine čiju režiju i scenario podpisuje Eric Red. Glavne uloge u filmu tumače Mariel Hemingway, Michael Paré i Mason Gamble.

Za vreme ekspedicije u džunglama Nepala, fotoreportera Teda Harisona i njegovu devojku napada vukodlak, koji nju masakrira, dok njega divljački izujeda. Ted se kasnije vraća u SAD i posle perioda usamljeničkog života u kamp prikolici u nedođiji, sestra ga poziva da živi sa njom i sinom.

Teda uskoro stiže vukodlakova kletva i on se pretvara u čudovište. Porodični pas, vučjak Tor, jedini oseća da se u porodici krije strašni uljez.

Žanr:horor
Godina:1996
Reziser: Eric Red
Scenario:Wayne Smith
Uloge:Mariel Hemingway, Michael Paré, Mason Gamble
Uzrast:R
Studio: Morgan Creek Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu