•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Balet 'Labudovo jezero' u direktnom prenosu iz Boljšoj Teatra u Moskvi

Dragi ljubitelji baleta!

Ne propustite direktan prenos baleta “Labudovo jezero” iz Boljšoj teatra u Moskvi 25. januara u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center i uživajte uz jedan od najromantičnijih baletskih klasika svih vremena!
Prenos uživo !!!
Nedelja, 25. janura 2015. u 16 časova
Trajanje: 160 minuta
U palati, kraljevska porodica i njihovi gosti okupili su se na rođendanskoj proslavi princa Zigfrida. Na veličanstvenoj ceremoniji, mlade devojke pokušavaju da pridobiju njegovu pažnju, pošto Zigfrid mora da izabere ženu za sebe tokom bala. Iznenada postaje svestan svojih budućih odgovornosti, on beži u noć i upoznaje čudno jato labudova na magičnom jezeru. Beli labud tokom dana, ljudsko biće noću, prelepa Odet čeka zakletvu prave ljubavi da prekine kletvu.

Velika legenda o zagonetnoj labud-ženi je jedna od najromantičnijih baletskih klasika, koja je na odgovarajući način smešten u eru otmenih romansa i karakterističnim po eleganciji, stilu i harmoniji.

Sa čuvenim lirskim uspehom Petra Iljiča Čajkovskog, „Labudovo jezero“ prikazuje tragičnu ljubav između princeze Odete i princa Zigfrida, i bez sumnje će biti izvedena do savršenstva uz pomoć neuporedive virtuoznosti velikog ruskog Boljšoj baleta. Ovo univerzalno i očaravajuće remek delo ljubavi, prevare i drame se mora pogledati.
Bioskopske ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping center
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...