•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Banderas u ulozi rudara u istinitoj priči o nesreći

Španski glumac Antonio Banderas u svom najnovijem filmu "The 33" donosi na filmsko platno istinitu priču o nesreći 33 čileanskih rudara, koji su ispod zemlje ostali zarobljeni više od dva meseca, pet godina nakon što je ta drama za TV ekrane prikovala gledaoce širom sveta, prenose mediji.

Rudari su ostali zarobljeni 700 metara ispod zemlje pošto su urušio rudnik zlata i bakra San Jose u pustinji Atakama, na severu Čilea. Svi su mislili da su rudari u toj nesreći poginuli, sve dok 17. dana nakon urušavanja nisu čuli kucanje na glavi bušilice koja je došla do dna rudnika.

Spasioci su potom pronašli poruku na bušilici na kojoj je pisalo: "Nas 33 u skloništu smo dobro". Nakon 69 dana pod zemljom, jedan po jedan izvučeni su na površinu.

Na konferenciji za novinare u Santiagu, Banderas, koji glumi rudara , prisetio se kako je svet pratio operaciju spasavanja.

Film je u Čileu počeo da se prikazuje 6. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...