•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Baskin (2015) - uskoro

Istanbul, današnje vreme. Petorica policajaca rade u noćnoj smeni. Remzi, vođa tima, posmatra sa tihim zanimanjem kako Yavuz, šaljivdžija, zabavlja grupu svojim pričama. Njihova galama i smeh naglašavaju tminu noći.

Ali, iza ovog drugarstva, izluđujuće osećanje strepnje raste u ovom „bratstvu”. Seyfi, vozač, pati od strahovitih glavobolja zbog kojih počinje da sumnja u sopstveni zdrav razum. Ardau, novog momka u timu, uporno progoni san iz detinjstva i strahovi da se nikada nije ni probudio iz tog sna. A Remzi nosi najmračniju tajnu od svih. On ne može više da podnese taj teret, koji će ih sve uništiti iste te noći. Kada dobiju poziv da hitno odu do kuće u okrugu Inceagac, oni se oklevajući upućuju tamo. Čuli su priče u detinjstvu o tom mestu. Nijedna od njih nije govorila ni o čemu dobrom. Izgubljeni i dezorijentisani u udaljenom i napuštenom delu grada, gube kontrolu nad vozilom, kada im okrvavljeni čovek padne pod točkove. Pokušavajući da se priberu, ugledaju pred sobom upadljivu mračnu ruševinu kuće koju su tražili. Sami i bez podrške, ulaze na silu. Ali, dok napreduju kroz ovo lavirintsko stanište, postaje im jasno da su naišli na najmračniju jamu strahovitog zla: na ogavnu i krvlju natopljenu jazbinu u kojoj Otac – gospodar svih njihovih noćnih mora – vrši obred i koji će ih gurnuti još dublje, do ivice ludila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...