•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Before Sunset (2004)

Richard Linklater reditelj ove romantične drame, koja je zapravo nastavak ostvarenja “Before Sunrise” (1995). Jesse (Ethan Hawke) i Celine (Julie Delpy) su bili dvoje stranaca koji su proveli nestvarnu noć zajedno u Beču. Devet godina kasnije, Jesse je napisao knjigu o njihovom susretu. Tokom promovisanja knjige po Evropi, on se sreće sa Celine u Parizu. Pre Jesse-jevog leta kući, on i Celine kreću u živopisnu šetnju Parizom. Njihov razgovor je intiman, govore o svemu: sadašnjim životima i vezama koje imaju, a onda i on osećanjima koje imaju jedno prema drugom.

“Before Sunset” je nominovan za Zlatnog Medveda na Festivalu u Berlinu. Priča je romantična, srceparajuća i morate je pogledati.

Žanr:drama, romansa
Reziser:Richard Linklater
Scenario:Richard Linklater
Uloge:Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff
Uzrast:R
Award:8 osvojenih
Studio:Warner Independent Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...