•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Beldocs - Počeo još jedan krug Evropskog filmskog izazova

Novi krug evropskog filmskog izazova, takmičenja koje filmofilima približava atmosferu najvećih evropskih filmskih festivala i evropsku kinematografiju, počeo je 15. jula i trajaće do 23. septembra 2021.

U novom krugu takmičenja filmofilima se pruža prilika da osvoje premium home cinema experience koje uključuje filmski projektor i godišnju pretplatu na sajtu dafilms.com, koji u svojoj bazi nudi najbolje evropske i svetske dokumentarne filmove.

Svi stariji od 18 godina sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije mogu se priključiti takmičenju kreiranjem naloga na europeanfilmchallenge.eu i postavljanjem filmova. Da bi bio prihvaćen, film mora biti duži od 52’, odgledan na legalnoj platformi u periodu trajanja izazova i jedna od zemalja produkcije mora biti evropska. Na postavljenoj fotografiji jasno mora biti vidljiv naziv platforme, TV kanala, datum projekcijie u bioskopu ili datum VoD kupovine. Bodovi se dodeljuju po sistemu 4 za film i 3 za svaku različitu platformu. U periodu trajanja izazova organizator zadržava pravo da za određene filmove dodeli dodatne bodove o čemu se učesnici mogu informisati na društvenim mrežama takmičenja (@europeanfilmchallenge) i organizatora (@beldocsfest) i na sajtu europeanfilmchallenge.eu.

European film challenge se istovremeno odvija u 8 evropskih zemalja: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Španiji, Portugalu, Italiji, Litvaniji i Letoniji. Organizator takmičenja u Srbiji je Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs čije se 14. izdanje održava u septembru 2021.

Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz program Kreativna Evropa MEDIA i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Prihvati izazov, gledaj omiljene evropske filmove i osvoji premium home cinema experience.

Podeli:



Preporucujemo