•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bella Thorne u vezi s dugogodišnjim prijateljem Greggom Sulkinom?

Zanosni britanski glumac Gregg Sulkin, osvojio je srce 17-godišnje lepotice Belle Thorne, pišu strani mediji.

23-godišnjeg glumca gledali smo u serijama "Pretty Little Liars", gde glumi Ezrinog brata i kao glavnog komada u popularnoj MTV-evoj seriji "Faking it", a on i Bella navodno su već godinama dobri prijatelji.

U poslednje se vreme sve češće druže i slikaju zajedno, a nakon što se Gregg pojavio na premijeri serije "Scream" kako bi podržao Bellu, svima je bilo jasno kako nije reč samo o dobrom prijateljstvu.

"Bella i Gregg jako su bliski. Za sada će krenuti polako pa će videti kako će se stvari odvijati.", rekao je zajednički prijatelj portalu Us magazine.

Pre premijere serije "Scream", Bella i Gregg odveli su njegove roditelje u razgledanje Los Angelesa što je Bella takođe objavila na Instagramu uz natpis: Britanska Invazija".

Sami još uvek nisu potvrdili vezu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...