•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Belučijeva se “sakrila” na 50. rođendan

Glumica Monika Beluči juče je proslavila 50. rođendan, ali, kako saznaju mediji, rođendansku tortu nije presekla u Trebinju.

Iako je u toku snimanje filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, u kojem lepa Italijanka tumači glavnu ulogu, u hotelu "Platani", gde odseda, ne boravi već nekoliko dana.

"Kako smo saznali od ljudi iz glumičinog okruženja, Monika Beluči trenutno je na snimanju nekog drugog filma i nije u Hercegovini. Takođe, njen dolazak u hotel nije najavljen ni za naredne dane" - kazali su zaposleni u "Platanima", navodeći da niko ne zna gde se "sakrila" lepa glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu