•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Affleck kao opasni mafijaš u filmu 'Live by Night'

Ben Affleck je reditelj i glavna uloga u filmu "Live by Night" u kojem istražuje tamnu stranu američkog sna.

Reč je o filmskoj adaptaciji istoimenog romana Dennisa Lehanea.

Joe Coughlin je najmlađi sin istaknutog kapetana bostonske policije koji je okrenuo leđa strogom odgoju. Još u detinjstvu je savladao sitne krađe, a sada je postao jedan od najopasnijih gradskih mafijaša i uživa u ulozi odmetnika. Ali, život na drugoj strani zakona ima i visoku cenu. U vreme nemilosrdnih ljudi naoružanih novcem, oružjem, alkoholom, teško je verovati bilo kome. Uprkos moći i novcu, sudbina koja očekuje Joea, osim zatvora, je prerana smrt. Do dolaska tog dana Joe i njegovi prijatelji su odlučni da će živeti svaki dan kao da je poslednji.

Osim Afflecka, u filmu glume Chris Messina, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Zoe Saldana, Chris Cooper i Elle Fanning, a premijera je zakazana za 13. januar 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...