•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Affleck će biti u ulozi Batmana, ali neće režirati novi film

Novi film o Batmanu je najavljen za 2019. godinu, a ulogu Crnog viteza imaće Ben Affleck. Prethodni film su kritičari i gledaoci ocenili kao loš, a zajedničko mišljenje je da je Affleckova gluma najbolji deo filma.

Novi film o Batmanu će biti samostalan, bez ostatka DC ekipe superheroja, a Affleck se ponudio da napiše scenario i trebao bi da bude reditelj. Ali, stvari se nisu odigrale kako je zamislio te je ubrzo odustao od rediteljske uloge.

O radnji u novom filmu se ne zna mnogo, ali trebala bi se nastaviti na događaje iz Snyderovog "Batman vs. Superman".

"Postoje određeni likovi koji imaju posebno mesto u srcima miliona gledaoca. Batman je jedan od njih, a kvalitetno ga odglumiti zahteva fokus koji ne bih imao ako se prihvatim i rediteljskog posla", rekao je Affleck nakon što je odustao od režije novog Batmana.

Predstavio je Matta Reevesa kao novog reditelja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...