•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Whishaw potvrdio "građansko partnerstvo" sa Markom Bradshawom

Iako je neverovatno diskretan po pitanju privatnog života, glumac Ben Whishaw, poznat po ulozi Q-a u poslednjem filmu o Jamesu Bondu, otkrio je da je ušao u građansko partnerstvo sa australskim kompozitorom Markom Bradshawom.

Par se "venčao" u Sydneyu prošlog avgusta, a upoznali su se na snimanju filma "Bright Star" 2009. godine.

Whishaw je kao glumac jednako hvaljen i u teatru i na filmu, a široj javnosti postao je poznat prošle godine, svojom ulogom Q-a u "Skyfallu", najnovijem naslovu u franšizi o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu.

Njegova seksualnost bila je proteklih godina predmet žestokih debata na internetu. Nagađanja su počela nakon intervjua za gay magazin Out u martu 2011., kada je glumio homoseksualca u predstavi „The Pride“.

Sada je Whishawov portparol potvrdio građansko partnerstvo sa Bradshawom. „Ben nikada nije krio svoju seksualnost, ali poput većine glumaca nije hteo da razgovara o svom porodičnom životu i životu van posla. Kao odgovor na nagađanja, mogu da potvrdim da su Ben i Mark stupili u građansko partnerstvo u augustu 2012. godine. Ponosni su zbog toga i veoma srećni“, rekao je portparol.
Blizak prijatelj para navodi kako nije bilo prilike za veliko slavlje zbog Wishawovog prenatrpanog rasporeda.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...