•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Benedict Cumberbatch i Robert Pattinson u potrazi za 'Izgubljenim gradom Z'

Poslednji film reditelja Jamesa Graya, The Immigrant, koji je izašao ove godine nije baš prošao zapaženo, usprkos prisutnosti nekih zvučnih imena u glavnim ulogama, uključujući Jeremyja Rennera, Marion Cotillard i Joaquina Phoenixa.

Možda će sa filmom koji sledeći ima u pripremi privući malo više pažnje. Barem se čini da bi mogao s obzirom da je za glavnu ulogu u filmu odabran Benedict Cumberbatch, a Empire je objavio kako se Cumberbatchu pridružio i miljenik žena - Robert Pattinson.

The Lost City Of Z, kako je naziv filma, adaptacija je popularne knjige Davida Granna, a uz projekat se povezivao i Brad Pitt ali čini se da će se eventualno naći u produkciji preko svoje Plan B produkcijske kuće.

Cumberbatch je tek nedavno potpisao za ulogu Percyja Fawcetta, britanskog arheologa koji je 1925. krenuo u istraživanje amazonske prašume. U teškom stadijumu malarije, Fawcett je tvrdio kako je otkrio mitski grad imena Izgubljeni grad Z.

Nakon što je to ispričao, naišao je na podsmeh i optužbe za prevaru te je u inat svima uzeo svog sina i još jednog pratioca i vratio se natrag u Amazonu kako bi dokazao kako je u pravu. Nakon toga, svoj trojici istraživača izgubio se svaki trag. Ne zna se još hoće li Pattinson biti jedan od istraživača ili neko ko je posumnjao u Fawcettove tvrdnje.

Gray će film režirati po scenariju koji je sam napravio ali još se ni okvirno ne zna kada bi se niti kada bi film mogao početi sa snimanjem.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...