•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Benedict Cumberbatch u novom trileru Sergeja Bodrova

Benedict Cumberbatch, zvezda serije Sherlock i prošlogodišnjeg hita Zvezdane staze: U tami, odlučio se na ulogu u budućem trileru Blood Mountain reditelja Sergeja Bodrova.

Film prati privatnog vojnog plaćenika čija je specijalna jedinica opkoljena i ubijena tokom tajne operacije na kojoj su bili te je on primoran lično otpratiti najtraženijeg svetskog teroristu preko neprijateljskog područja kako bi ga doveo pred lice pravde.

Glava terorista nalazi se pod ucenom i njih dvojica se moraju izboriti za sebe protiv pobunjenika i suparničkih lovaca na ucene koji ih pokušavaju uloviti, a istovremeno se nalaze u međusobnom sukobu pokušavajući da sačuvaju vlastite živote.

Lawrence Bender, Nicola Horlick i James Gibb produciraće film za koji je scenario napravio Jonathan W. Stokes uz pomoć Johna Romana. Film bi sa snimanjem trebao krenuti već ovog proleća u Maroku. Verovatno ćemo uskoro saznati i ostatak glumačke ekipe i okvirni datum izlaska filma.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...