•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Better Call Saul - Nastavak popularne serije u četvrtak, 13. aprla

Prošlogodišnji kandidat za nagrade Emmy i Golden Globe, Better Call Saul, uskoro se vraća na male ekrane. Nastavak priče o poznatom advokatu Jimmyju McGillu, ljubitelji ove serije imaće priliku da premijerno prate od četvrtka, 13. aprila u 22h. Glavnu ulogu tumači Bob Odenkirk, dobitnik nagrade Critics' Choice Television Awards za 2015. i 2016. godinu.

Treća sezona donosi neočekivani obrt, pretvarajući Jimmyja McGilla (Bob Odenkirk) u Saula Goodmana, najozloglašenijeg advokata kriminalaca u Albukerkiju, koga znamo iz serije “Breaking Bad”. Šest godina pre nego što upozna Waltera Whitea, Jimmy manje više poštuje zakon i drugorazredni je advokat koji strastveno brani svoje klijente gubitnike i pokušava da izgradi ime. Ipak, splet neočekivanih okolnosti odvodi ga na potpuno drugačiji put.

U nameri da spreči svog brata da se bavi pravom, Chuck (Michael McKean) na kraju druge sezone smišlja zaveru, tajno snimajući Jimmyjevo priznavanje krivičnog dela. Kada Mike (Jonathan Banks) pokuša da uhvati sociopatu, vođu kartela Hectora Salamanca (Mark Margolis), zloslutna pretnja ga sprečava da povuče okidač, ostavljajući ga da se pita koji sve opasni igrači mogu biti u igri.

Početak nove sezone stavlja na test Jimmyja i Kim (Rhea Seehorn), njihov ulazak u svet advokature i romansu – više nego ikada ranije. Neposredna životna pretnja pomerila je Jimmyjev ionako poljuljani moralni kompas do krajnje granice. Za to vreme Mike traga za misterioznim neprijateljem koji izgleda da zna skoro sve o njegovom poslu. Kako serija odmiče, novi likovi se pojavljuju i pozadinske priče izlaze na videlo približavajući se prepoznatljivom univerzumu serije “Breaking Bad”.

Peter Gould i Vince Gilligan su tvorci treće sezone uz izvršne producente: Marka Johnsona, Melissu Bernstein, Thomasa Schnauza i Gennifer Hutchison. Druga sezona serije “Better Call Saul” nominovana je u 7 kategorija za Emmy nagradu i tri kategorije za Critics’ Choice Award (Nagradu po izboru kritičara). Serija je osvojila AFI nagradu za TV program godine, Writers Guild Award (Nagradu udruženja scenarista Amerike) i brojne nagradne nominacije Udruženja scenarista, Udruženja producenata, Zlatnog globusa i Udruženja filmskih kritičara. U seriji igraju: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian i Michael Mando.

Trejeler serije možete pogledati OVDE.

Galeriju fotografija dostupna je putem linka http://bit.ly/2nR62pJ.

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

https://www.facebook.com/amctvrs

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu