•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli

Povodom beogradske premijere ruskog filma "Led", srpski glumac Miloš Biković ovih dana u centru je medijske pažnje, a osim o ruskom filmu, on je pričao i o svojim daljim planovima koji podrazumijevaju i snimanje filma o Nikoli Tesli.

"Pripremamo film o Nikoli Tesli. Radićemo veliki film, sa jednom holivudskom i jednom ruskom produkcijom, tako da će to biti i moja produkcija, odnosno ruskosrpskoholivudska koprodukcija", rekao je Biković. Trenutno je ideja u fazi razrade, dodao je Biković i nastavio da je ono na šta se trenutno fokusira, s obzirom na to da Teslin život nudi toliko mnogo materijala, jeste izbor ugla gledanja.

Glumac navodi da scenario još ne postoji, ali da se zna ko će režirati film. U pitanju je Aleksandar Boguslovski, sa kojim su Biković i Antonio Banderas već sarađivali na filmu "Izvan granica", a koji je nedavno premijerno prikazan.

Biković je takođe dodao da bi volio da napiše scenario za film o Tesli.

"Voleo bih da napišem scenario za 'Teslu', i da bude dobar jer smatram da je to danas najveća boljka dobrog filma dobar scenario", rekao je Biković.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu