•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biković i Rusi grade filmski studio u Beogradu

U Beogradu bi iduće godine trebalo da počne izgradnja studija za obradu grafike koji će biti deo velikog klastera, zajedno sa studijom u Moskvi i Kalinjingradu, javio je "Sputnjik".

Reč je o rusko-srpskom projektu, a prvi korak u tom pravcu je već napravljen na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu potpisivanjem Memoranduma o namerama.

Dokument je u ime Vlade Srbije potpisao ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, a među potpisnicima su direktor Ruskog izvoznog centra Andrej Slepnjev, generalni producent ruske kompanije "Kinodens" Viktor Denisjuk i glumac i suvlasnik producentske kuće "Arhangel studio" Miloš Biković.

Biković je naveo da će novi studio za obradu grafike u Beogradu biti deo velikog sistema - klastera.

"Studio za obradu grafike u Moskvi već postoji. Jedan takav studio se gradi u Kalinjigradskoj oblasti i jedan će se graditi u Beogradu", rekao je Biković.

Srpski glumac je u Sankt Peterburgu, prvog dana Ekonomskog foruma, u ime svoje producentske kuće "Arhangel studio" potpisao i dogovor o saradnji sa kompanijom "Kinodens".

"Potpisan je sporazum o saradnji u oblasti kinematografije, koji predviđa da se zajedničkim silama izađe na međunarodno tržište sa projektima, filmovima, a možda čak i serijama", naveo je Biković.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...