•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biković premijerno prikazao "Hotel Beograd" na Kustendorfu

Na festivalu Kustendorf na Mokroj Gori danas su prikazani ruski film "Sluga", u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, kao i premijerno kadrovi iz ostvarenja "Hotel Beograd" koji stiže ove godine u bioskope.

Biković je u uvodnoj reči kazao da je srećan što se "Sluga" trenutno nalazi na drugom mestu gledanosti u Rusiji.

"Kao komedija u svom žanru, ovo je već dugo najgledaniji film. Nadamo se da će tokom sledeće nedelje ući u istoriju kao najgledaniji film svih vremena u ruskim bioskopima. U srpskim bioskopima pravi takođe vrlo važan rezultat. Film deluje kao komedija, ali uopšte nije ni naivan ni detinjast, već u sebi krije vrlo važnu poruku. U tom smislu ga ne treba zanemariti, uživajte u njemu", rekao je Biković.

Nakon projekcije koju je publika ispratila ovacijama i aplauzom, on je izrazio zadovoljstvo što ima priiliku da na Kustendorfu predstavi premijerno kadrove iz filma "Hotel Beograd" koji je rađen sa istom producentskom kućom kao i "Sluga".

"Sa srpske strane smo Miodrag Radonjić i ja ispred Arhangel studija, a s ruske je 'Yellow, Black and White' korporacija. Ako ste gledali serijale 'Kuhinja' i 'Hotel Eleon', ovo je na neki način nastavak te franšize", rekao je Biković.

On je istakao da ova priča nije samo tu da bi nasmejala i zabavila već kako bi promovisala Srbiju na ruskom i svetskom tržištu.

"Ta franšiza ima armiju obožavaoca koji jedva čekaju da vide ovaj film. Mi smo ga smestili u Srbiju, Beograd i srpsko selo i time napravili film koji će promovisati našu zemlju, koji će dati ideju kakva ona može da bude. Odnosno, jednu karnevalsku sliku koja će biti mali omaž našim rediteljima Emiru Kusturici i Slobodanu Šijanu. Prepoznaćete neke elemente iz njihovih kultnih filmova", kazao je glumac i producent.

Njegov kolega Miodrag Radonjić istakao je će se u filmu osećati sjajna saradnja sa ruskom ekipom.

Gost festivala je i reditelj Konstantin Statiski, koji je zahvalio na gostoprimstvu i dodao da je jako srećan što je ponovo na Kustendorfu.

"Bio sam ovde na prvom festivalu kao student. Velika mi je čast", kazao je Statiski i šaljivo dodao da je teško govoriti "jer ovde umesto krvi teče rakija".

U prvim kadrovima se moglo videti da je film sniman na više lokacija u Beogradu, a Stari dvor je jedna od njih i "tumači" glavnu ulogu - "Hotel Beograd".

Biković je gazda hotela kome u goste stiže bivša devojka iz prethodnih serija koju tumači ruska glumica Dijana Požarska. On će je provesti kroz Beograd i pokazati joj njegov rodni grad.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila