•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biljana Mišić

Biljana Mišić je srpska glumica rođena 20. decembra 1983. u Kruševcu.

Kruševljanka koja je u svet mode ušla još sa četrnaest godina, pozajmivši svoje lice i telo većini poznatih brendova u zemlji i inostranstvu. Modne piste je zamenila svakodnevnim vežbama iz dikcije, scenskog pokreta, akrobatike... i diplomirala glumu na Fakultetu umetnosti Priština. Visoke potpetice je ostavila sa strane, kako bi bezbedno stala na daske koje život znače. Prve pozorišne korake je napravila u KPGT-u, a potom se, kroz nekoliko televizijskih serija, odlučno zaputila na filmsko platno. Zapaženu ulogu je ostvarila uz Majkl Medsena u filmu Srpski ožiljci.

Filmografija:
2012. Led
2010. Žigosana
2010. Šesto čulo
2010. Žene sa Dedinja
2010-2009. Kad na vrbi rodi grožđe
2009. Srpski ožiljci
2009. Ulica lipa
2008. Čitulja za Eskobara
2008-2007. Oralno doba
2007. Vratiće se rode
2006. Nemoguća misija
2006. Ja Če Gevara
2006. Monet
2006. Karavađo
2004. O štetnosti duvana


Pozorišne uloge:
- Predstava
- Konzulska vremena
- Ogovaranje
- Psovanje publike
- Ričard III
- U logoru
- Koriolan
- Otac
- Ko se boji Virdžinije Vulf
- Perverzije u Čikagu
- Osma sednica ili Život je san
- San letnje noći

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Robert Duvall
Predstavljamo filmove iz Enter Dok takmičarske selekcije...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 2. februara do 8....
Pamela Anderson tvrdi: Sylvester Stallone mi je nudio auto...
Takmičari realityja "Squid Game" nezadovoljni uslovima,...
Glumac iz kultne serije "Dosjei X" vodi zanimljiv život
Jovo Maksić
Cate Blanchett
Ema Tompson
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) - uskoro
Porodični vikend 28. i 29. januara
The Whale (2022) (2022)
"Kikoriki: Već viđeno“ na Porodičnom vikendu 28. i 29....
"South Park" se vraća
Michael B. Jordan
Knock at the Cabin (2023) - uskoro
Premijera filma „Mavena“ Andrije Lekića na DOK #5...
MESEC LJUBAVI U BIOSKOPIMA VILIN GRAD I CINE GRAND DELTA...
A Man Called Otto (2022) - uskoro
Promocija knjige Stefana Arsenijevića „Malo iznad tla“...
Alcarràs (2023) - uskoro
Zagrevanje za mesec ljubavi - preporučujemo vam ove 4...
Sadie Elizabeth Sink
Miloš Biković
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 26. januara do 01....
Na repertoaru "Kustendorfa" 24 filma
Nemir u srcu mom (Thunder in My Heart) - hvaljena švedska...
Šeron Stoun: Glumila sam sa velikim zvezdama i oni mrze...
Sylvester Stallone
Specijalna projekcija filma „Da li ste videli ovu...