•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Billy Crystal voditelj Oskara 2012

Pomenuli smo događaj sa Murphyem, tako da je Crystal, kao zlatna rezerva, uvek dobrodošao Akademiji. Pored njega, Bryan Grazer produciraće, zajedno sa Don Mischerom, čitav taj zamorni i beskrajni događaj.

Crystal je već osam puta vodio dodelu, i poznat kao neko ko „niti smrdi, niti miriše“, dobrodošao je Akademiji da ublaži šamar društvu političke ispravnosti.

„Vodim Oskara kako bi ona mlada devojka iz apoteke prestala da me pita kako se zovem,“ objasnio je predstojeći voditelj.

Predsednik Akademije je odjednom oduševljen što će imati Crystala za voditelja, smatrajući ga ikonom voditeljstva i elegancijom od glumca.

Na žalost, ideja sa Mapetovcima je otpala kao previše tehnički zahtevna, ali Akademija nikada nije imala mošnice ni za šta, tako da je Crystal sasvim prihvatljiva, za njih, opcija.

Inače, glumac trenutno radi na komediji sa Bette Midler.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...