•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad – repertoar od 05. do 11. marta

OTAC - 05. marta
Otac je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

NEVIDLJIVI ČOVEK - 05. marta
Ono što ne vidiš ne može te povrediti. Dobitnica nagrade Emi, Elizabet Mos, u glavnoj je ulozi u zastrašujućoj modernoj priči inspirisanoj klasičnim monstruoznim likom.
Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Sesilija Kes beži u gluvu noć kako bi se sakrila. U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz detinjstva i njegova ćerka tinejdžerka. Sesilija dobija vest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara. Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosan i preteći za ljude koje ona voli. Sesilija će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

MALI DŽO - 27. februara
Novi film legendarnog Klinta Istvuda – Istinita priča o heroju i nevinom čoveku kojem su mediji lažnim optužbama potpuno uništili život.
Ričard Džuel, herojski je spasio hiljade života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni je dnevni list objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio radnik obezbeđenja heroj.
Stvari su se tada počele odvijati neverovatnom brzinom tako da je CNN pročitao celi članak na televiziji, a stručnjaci su navalili da proučavaju Džuela sa zaključkom da on zaista odgovara psihološkom profilu teroriste koji se traži. Džuel se za to vreme povukao u kuću svoje majke koju su mediji opsedali poput lešinara.
Ričard Džuel je oslobođen svih sumnji, ali tek nakon što su mu mediji i FBI-a doslovce uništili život.

NAPRED - 05. marta
Smešten u svet fantazije, film NAPRED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

21 MOST - 05. marta
Američki glumac Čedvik Bousmen , najpoznatiji po ulogama u blokbasterima Avangers i Black Panther, u ovom napetom trileru glumi policajaca koji traga za ubicama svojih kolega.
Radnja je smeštena na Menhetn, nakon pljačke koja je krenula u pogrešnom smeru i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca NYPD-a.
Kada se potraga pojača, preduzimaju se ekstremne mere kako bi se ubicama sprečilo da pobjegnu s Menhetna , budući da vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi sprečili bilo kakav ulazak ili izlazak s ostrva.

RADNI DANI

Nevidljivi čovek

Napred sinh.

Napred 3D sinh.

Otac

Ričard Džuel

Sonikov film sinh.

Tajna izgubljenog kraljevstva sinh.

Zov divljine

21 Most

22:15

16:00

14:00

18:00

20:00

20:20

14:20

16:20

18:20

22:40

VIKEND

Nevidljivi čovek

Napred sinh.

Napred 3D sinh.

Otac

Ričard Džuel

Sonikov film sinh.

Tajna izgubljenog kraljevstva sinh.

Zov divljine

21 Most

22:15

12:00

16:00

14:00

18:00

20:00

20:20

10:30

14:20

10:10

12:30

16:20

18:20

22:40

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...