•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Ladies night

U četvrtak, 14. juna, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Ladies Night, tematsko veče prvenstveno namenjeno damama. Gošće bioskopa će premijerno moći da pogledaju uzbudljivu akciju "Oušnovih 8". Početak projekcije je zakazan za 20 časova, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa.

Pripremili smo poklone iznenađenja, u saradnji sa "Jelena Kragić Cosmetic Studio" i fitnes centrom "Strongmen Princess Corner". Iako je veče tematsko, gospoda takođe mogu prisustvovati :)

Kejt Blanšet, Sandra Bulok, En Hetvej , Mindi Koling , Awkwafina, Helena Bonam Karter , Sasra Paulson i Rijana glavni su likovi novog nastavka franšize Oušn 8, ovog puta u ženskom izdanju. Sandra Bullock glumi Debi Oušn, otuđenu sestru Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma Oušnovih 11, koja će pokušati da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne , Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu . Plan već ima, samo ga treba sprovesti.

Karte su već u prodaji, obezbedite najbolja mesta!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...