•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 4. do 10. februara

NOĆNA SMENA
Viržini, Erik i Aristid su policajci koji pokušavaju da održe svoj lični i emotivni život dok se na dužnosti susreću sa svakodnevnim nasiljem.
Jedne noći poverena im je neobična misija, da migranta odvezu na aerodrom. Na putu ka aerodromu, Viržini otkriva da će čovek koga odvode biti osuđen na smrt, ukoliko se vrati u svoju zemlju. Suočena sa nepodnošljivom dilemom, ona počinje da preispituje zajedničku misiju.
Trio će imati samo jednu noć da odluči o sudbini ovog čoveka.

PREVIŠE LIČNO
Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.
Nasmejana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi ...

BEZREPI PELE
Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare I razvija se veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 4. do 10. februara

Radni dani

Bezrepi Pele, sinh.

Vikend sa ćaletom

Kućni patuljci: Operacija kolačići, sinh.

Lesi se vraća kući, sinh.

Male stvari

Noćna smena

Previse lično

Fantastični povratak u Oz, sinh.

16:00

16:40

14:30

13:30

18:40

19:10

17:20

15:10

Vikend

Bezrepi Pele, sinh.

Vikend sa ćaletom

Kućni patuljci: Operacija kolačići, sinh.

Lesi se vraća kući, sinh.

Male stvari

Noćna smena

Previse lično

Fantastični povratak u Oz, sinh.

10:40 13:10 16:00

16:40

12:00 14:30

13:30

18:40

19:10

17:20

11:40 15:10

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...