•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Veče superheroja

Veče superheroja biće održano u četvrtak, 5. jula u 20 časova, u bioskopu Vilin Grad

U okviru ovog događaja, na repertoaru je film "Antmen i Osa".

Obezbedili smo poklone iznenađenja za sve posetioce!

Dok se Skot Lang (Pol Rad) trudi da podjednako bude dobar superheroj i otac, dešava se hitna nova misija u kojoj će Antmen zajedno sa Osom razotkriti mnoge tajne iz prošlosti.

Antmen i Osa je američki naučnofantastični superherojski film iz 2018. godine reditelja Pejtona Rida, a po scenariju Krisa Makene, Erika Samersa, Pola Rada, Endrua Barera i Gejbrijela Ferarija na osnovu Marvelovog stripa o superheroju Antmenu, autora Stena Lija, Larija Libera i Džeka Kirbija i nastavak filma Antmen iz 2015. godine. Producent filma je Kevin Fajgi. Muziku je komponovao Kristof Bek. Ovo je dvadeseti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma.

Naslovne uloge tumače Pol Rad i Evandželin Lili kao Antmen i Osa, dok su u ostalim ulogama Majkl Penja, Volton Gogins, Bobi Kanavali, Džudi Grir, Tip Haris, Dejvid Dasmolčan, Hana Džon Kejmen, Abi Rajder Fortson, Randal Park, Mišel Fajfer, Lorens Fišberni Majkl Daglas.

Nakon premijerne projekcije, film "Antmen i Osa" će biti na redovnom repertoaru.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila