•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskopski vikend za decu u prvoj nedelji maja - pretpremijera crtanog MANU MUNJA

Animirana avantura MANU MUNJA pretpremijerno prvog majskog vikenda u domaćim bioskopima.

Najnoviji crtani film, MANU MUNJA, biće pretpremijerno prikazan ovog vikenda, 4. i 5. maja, u odabranim bioskopima: Cineplexx, Cine Grand, Kombank Dvorana, Cineplexx Promenada, Vilin Grad, Cinestar, Roda i Arena Cineplexx. Ovaj animirani film je sinhronizovan na srpski jezik, a jedan od glasova pozajmila je i Lena Kovačević koja izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”.

Ovaj crtani film govori o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici - čiopi koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima.

Scenario je nagrađen na festivalima u Nemačkoj i Holandiji, a film dolazi iz studija za animaciju poznatom po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i „White House Down“.

Animirani flm za decu MANU MUNJA počinje sa redovnim bioskopskim prikazivanjem 9. maja u distribuciji Dexin Filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....