•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BitTorrent želi pomoći Sonyju: Dopustite nam da distribuiramo Intervju!

BitTorrent, sinonim za ilegalno deljenje muzike i filmova, pružio je ruku pomirenja Sonyju u jeku blokade filma "The Interview".

Kreator najpopularnijeg protokola za besplatno deljenje medija predložio je Sony Picturesu da se film sa Sethom Rogenom postavi na njihov najnoviji servis kako bi bio dostupan za gledaoce, ali koji su spremni da za njega i plate.

"The Interview" je blokiran Sonyjevom odlukom zbog nedavnih hakerskih napada za koje se okrivljuje Severna Koreja. Smatra se da je Sony Pictures postao meta upravo zbog spomenutog filma jer je u njemu prikazano ubistvo lidera Kima Jonga Una.

"Grupa hakera zaustavila je američku kompaniju u njenom nastojanju da objavi film... to ne može biti tolerisano. To je pogrešno i mi smo spremni da pomognemo", rekao je jedan od čelnika BitTorrenta Matt Mason.

Sony za sada nije odgovorio na njihovu ponudu.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...