•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivši je započeo tuču, ali ga O. Martinez i H. Berry neće tužiti

Policija je nakon ispitivanja svedoka zaključila da je Gabriel Aubry započeo tučnu sa Olivierom Martinezom na Dan zahvalnosti.

Rekonstrukcija kaže da je Aubry prvi odgurnuo Martineza i zamahnuo šakom prema njegovom licu, a glumac mu je zatim u samoobrani vratio sa tri brza udarca u lice. Halle Berry, u čijoj kući se odvila drama, i Olivier neće tužiti Gabriela jer bi to moglo naškoditi Halleinoj i Gabrielovoj ćerki Nahli. Plavokosi model jedino bi mogao biti "kažnjen" kursom savladavanja besa.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu